Om oss

Vi är ett företag som har kunder i och runt hela Stockholm. Vi har stor kompetens och många nöjda kunder, och med vår långa branscherfarenhet kan vi svara på dina frågor ganska snabbt.

Du är alltid välkommen till oss med alla dina uppdrag, och vi servar både små och stora företag med allt från löpande bokföring till avancerad ekonomisk rådgivning. Vi hjälper dig med så mycket eller så lite du vill.

Bokföring och bokslut hör ihop

Det ena leder till det andra. Har man bra ordning på sina räkenskaper blir det så mycket lättare när man ska göra bokslut. Vi har bra datorer och kraftfulla program. Det tar bara några sekunder att ta fram rapporter och statistik av alla de slag. Därför har du full koll på din bokföring när du anlitar oss, och vi skickar enkelt över filer elektroniskt.

Anlitar du oss har vi total tystnadsplikt och arbetar effektivt och hängivet. Vi gillar bokföring och ser alla uppdrag som lika värdefulla, oavsett om de är stora eller små.

Stor kompetens till ditt förfogande

Genom att du väljer oss som revisor har du alltså tillgång till en mycket stor kompetens och expertis, och vi gör vårt bästa för att du ska få professionell uppbackning. Vi kommer ut till dig i god tid innan det är dags för bokslut och vi kan titta igenom rutiner och ge förslag till förbättringar. Behöver du akut hjälp med något speciellt som till exempel uträkningar, myndighetsrapportering eller något annat, står vi alltid till tjänst. Bara ring oss.